Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów
Krzysztof Zarzycki
(Grubyzamo)
Początkujący
to co tu jeszcze robisz wypierdalaj do marketu za tysiąca robić......
do swojej kochanej pl.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
nosz kurwa ja mam pod domem dwie kosiarki , koparke , cztery rowery i skuter tez przyjdziesz mi to zajebac poloczku ?

no bo jest wystawione przed domem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
139 Postów
Byk Miks
(roccobarocco)
Stały Bywalec
Grubyzamo napisał:

hah ale się uśmiałem stary, za tysiaka ? LIDL daje 2 tysie brutto, biedrona 2200. Na rękę zostaje 1300 zł. A przed podwyżką broniłbym się rękami i nogami ! bo dodatkowo wchodzę w 2 klasę podatkową - ekstra 1 tyś miesięcznie, dodatkowo status pendler - ekstra 1 tyś miesięcznie, dodatkowo jak załóżmy masz 2 dzieci - 1 tyś miesiecznie. Suma sumarum żonka na stanowisku kasjerki w LIDLU wyjdzie 4 tysie i 400 zł. Coś jeszcze masz do powiedzienia ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
roccobarocco napisał:
Grubyzamo napisał:

hah ale się uśmiałem stary, za tysiaka ? LIDL daje 2 tysie brutto, biedrona 2200. Na rękę zostaje 1300 zł. A przed podwyżką broniłbym się rękami i nogami ! bo dodatkowo wchodzę w 2 klasę podatkową - ekstra 1 tyś miesięcznie, dodatkowo status pendler - ekstra 1 tyś miesięcznie, dodatkowo jak załóżmy masz 2 dzieci - 1 tyś miesiecznie. Suma sumarum żonka na stanowisku kasjerki w LIDLU wyjdzie 4 tysie i 400 zł. Coś jeszcze masz do powiedzienia ?

Twoja małżonka też pewnie taki wesoły uśmiech....że wreszcie się pozbyła darmozjada z domu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Nowicjusz i w dodatku "baran "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok